1. Úvod
  2. Referendum

Vnitrostranické referendum ČSSD o vstupu do vlády

Jan Hamáček

Vy rozhodnete!

Vážené přítelkyně, vážení přátele,

na této stránce naleznete všechny klíčové dokumenty k vnitrostranickému referendu ČSSD o vstupu do vlády s hnutím ANO – návrh programového prohlášení vlády a koaliční smlouvu. Budeme zde také průběžně zveřejňovat odkazy na články, dále pak fotografie z diskuzí, které nás čekají napříč Českou republikou. Chceme, abyste měli maximum informací potřebných k tomu, abyste se mohli zodpovědně rozhodnout a v referendu hlasovat.

Od 21. května se začnou scházet místní organizace, a každý z vás bude mít možnost hlasováním vyjádřit svůj názor. Nepůjde o hlasování místních organizací, a jaký většinový názor v místních organizacích převáží. Naopak, hlas každého člena bude mít stejnou váhu. Hlas každého z vás bude sečten. Každý z vás přímo rozhodne o budoucí cestě ČSSD a tím i o směřování naší země minimálně v příštích 4 letech. Věřím, že forma hlasování v místních organizacích také umožní otevřenou diskuzi všech členů k předkládané otázce a přispěje k posílení vnitrostranického života ČSSD. Hlasování na místních organizacích bude tajné.

Číst více

Těším se na diskuzi s vámi.

Váš Jan Hamáček

Dopis Jana Hamáčka a Jiřího Zimoly členům ČSSD
Dopis předsedy sociální demokracie Jana Hamáčka členům strany ze dne 19. května 2018
Dopis Senátorského klubu ČSSD členům sociální demokracie