Rodinný stav Ženatý, 3 děti
Vzdělání Vysoká škola zemědělská v Praze
Současné zaměstnání od 2008 náměstek hejtmana Plzeňského kraje pro regionální rozvoj, fondy EU a IT
Poslední zaměstnání OSVČ v ekonomickém a organizačním poradenství, asistent poslance Parlamentu ČR, obchodní ředitel, od 2008 náměstek hejtmana Plzeňského kraje pro regionální rozvoj, fondy EU a IT

Můj příběh

V politice se pohybuji 22 let. Žiji v malé vesnici Žihle a pracuji v jejím zastupitelstvu již páté volební období a třetí jako její místostarosta. Dvanáct let jsem  též náměstkem hejtmana Plzeňského kraje pro regionální rozvoj, fondy EU a informatiku. V obou dvou funkcích se snažím uplatňovat své zkušenosti a znalosti života na vesnici, z fungování veřejné správy v kraji i znalosti EU a informačních technologií.

Za fungování Plzeňského kraje pod správou ČSSD jsme spolu s kolegy z rady proinvestovali na venkově, ale i v Plzni samotné, desítky miliard v opravách a výstavbách silnic, podpoře zdravotnictví, sociálních věcí, životního prostředí, školství, veřejné dopravy, kultury a sportu. Za celou tuto dobu jsme vždy měli na paměti snahu o co největší blaho lidí v našem rodném kraji.

Jsem přesvědčen, že dokážeme náš krásný kraj dál rozvíjet! K tomu chci já i mí kolegové z kandidátky ČSSD přispět.

Nebude jednoduché udržet veřejné zdravotnictví a sociální systém v kraji stále na takové úrovni nebo ještě více rozhýbat život na venkově, ale věřím, že s našimi zkušenostmi to zvládneme.