V Křešicích se uskutečnil 5. ročník Netradiční olympiády

Již popáté uspořádala místní organizace ČSSD Křešice letní Netradiční olympiádu pro děti z Křešic a okolí. Akce se konala 2. září od 14 hodin v prostoru u Labe v Křešicích.

Organizátoři si pro mladé sportovce připravili 7 soutěžních disciplín, kterými byly rébusy, pojídání koláčků, chůdy, slepá bába, skok do dálky, rybolov a kelímky.

Do letošního 5. ročníku se řádně zaregistrovalo 122 sportovců ve věku 3 – 16 let. Ti byli při prezentaci rozděleni do soutěžních kategorií. Na nejlepší sportovce čekaly v každé kategorii a disciplíně naleštěné medaile, diplomy a ovocné odměny.

Kromě připravených soutěžních disciplín byla celá akce stejně jako v předchozích letech obohacena o další atrakce. Byly připravené dva skákací hrady a v průběhu celého odpoledne měli sportovci možnost využít služby malování na obličej a okružní jízdy výletním vláčkem po naší obci. Pro všechny mladé sportovce bylo také zajištěné občerstvení.

Na závěr bylo rozdáno 122 medailí za účast a 72 medailí a diplomů pro nejlepší sportovce. Naší akci mimo jiné navštívili senátor pan Hassan Mezian s manželkou.

Soutěžní odpoledne za podpory slunečného počasí se podařilo v takovéto kvalitě uskutečnit především díky finanční podpoře od OVV ČSSD Litoměřice, sponzorům, dále členům místní organizace a jejich podporovatelům. Všem proto velice děkujeme a těšíme se na spolupráci u dalších akcí pořádaných MO ČSSD Křešice.

Za MO ČSSD Křešice, Michal Mančal.