N. Tyčová: ČSSD jako nejstarší strana

2. dubna 2013

ČSSD je levicová strana, která nabízí svobodu slova a sociální jistoty všem občanům. Za její vlády jsem nezažila nekvalitní potraviny ani přelepované etikety na prošlých výrobcích. Protikorupční žaloby a žaloby za urážku na cti nebyly na denním pořádku. Vzhledem k tomu, že každý občan byl sociálně zajištěn, mezi občany této země nevládla taková nenávist a lidský hyenismus jako je tomu dnes.

Živnostníci, zastánci pravicové vlády, měli vyšší tržby a výrobu, nyní mají poloprázdné obchody a mizivé tržby. Zákoník práce se neporušoval tak striktním způsobem, že mnozí nemají potřebu svým zaměstnancům topit ani zajistit základní hygienické prostředky, protože na to nemají finanční prostředky.

Šetříme tak moc, až zacházíme za hranice morální zodpovědnosti za lidské zdraví od závadných potravin až po lékařské ošetření. Tak tomu za vlády ČSSD nebylo. Přeji si, aby se ČSSD stala vládní stranou a naše děti vyrůstaly v zemi, kde lidská důstojnost  a morální zodpovědnost nejsou cizím pojmem a svoboda názoru a slova se netrestá žalobou.

Naděžda Tyčová