ČSSD debatuje se svými členy přes facebook

20. května 2020

Epidemiologická opatření se sice uvolňují, přesto komplikují běžnou komunikaci se členy. Středočeská ČSSD v úterý odstartovala sérii živých debat on-line, poprvé s předsedou ČSSD Janem Hamáčkem a Robinem Povšíkem, šéfem KV ČSSD Středočeského kraje.

První diskusi mezi členy a vedením prostřednictvím facebooku zorganizovali středočeští sociální demokraté, za počítačem v Lidovém domě seděli Jan Hamáček s Robinem Povšíkem a diskutovali online se sociálními demokraty ze středních Čech. “Bylo to velmi příjemné setkání, i když trochu netradiční, probrali jsme spoustu věcí. Jsem rád, že si Středočeši našli čas a těším se na další,” zhodnotil debatu předseda ČSSD Jan Hamáček.

Kromě aktuálních problémů kolem koronavirové krize došlo i na další témata, především blížící se podzimní krajské a senátní volby. “Poslední týdny byla samozřejmě hlavním tématem epidemie, nesmíme však rezignovat na komunikaci se členskou základnou, ta pro vedení strany musí být číslo jedna. Proto jsme zvolili tento unikátní formát přes facebook,” dodal Robin Povšík, předseda KV ČSSD Středočeského kraje.

Rekce členů ČSSD z facebooku:

JV: Díky a určitě bych to opakoval!

JL: Díky, bylo to super!

JK: Za práci během první vlny díky, jako doktorka Vám musím poděkovat za zdravotníky, Vy jste vystupoval nejrozumněji.Čekali jsme ve špitále na tsunami, měli jsme strach, tsunami nepřišla.

AK: Toto video je super nápad!:-)