ÚKK

Ústřední kontrolní komise (ÚKK) je vrcholným kontrolním orgánem ČSSD, které přísluší i metodické řízení nižších kontrolních komisí. ÚKK zabezpečuje řádný chod ČSSD ve všech oblastech její činnosti, včetně účelného a hospodárného využívání finančních prostředků a majetku ČSSD. ÚKK sestává z předsedy a 14 členů ÚKK zvolených na KK a schválených Sjezdem ČSSD. Kontrolní činnost se zaměřuje na dodržování politického programu, cílů a hlavních úkolů ČSSD, dodržování Stanov ČSSD a vnitrostranických norem ČSSD, plnění usnesení stranických orgánů, činnost a hospodaření stranických orgánů.

Vojtěch Mynář,
předseda ÚKK ČSSD

Kontakt na ÚKK ČSSD:

Adresa: Hybernská 7, 110 00 Praha 1
Tajemnice ÚKK ČSSD: Gabriela Kučerová
E-mail: ukk@socdem.cz

Archiv novinek

• Lubomír Zaorálek

17.12.2014 Souhlasím s Ulrichem Beckem, že žijeme ve světě, jenž před nás staví rizika, kterým... (přečteno 16×)

• Michaela Marksová - Tominová

16.12.2014 „Revoluční okamžik ve světové historii je dobou pro revoluce, ne pro příštipkaření,“... (přečteno 22×)

• Jan Keller