ÚKK

Ústřední kontrolní komise (ÚKK) je vrcholným kontrolním orgánem ČSSD, které přísluší i metodické řízení nižších kontrolních komisí. ÚKK zabezpečuje řádný chod ČSSD ve všech oblastech její činnosti, včetně účelného a hospodárného využívání finančních prostředků a majetku ČSSD. ÚKK sestává z předsedy a 14 členů ÚKK zvolených na KK a schválených Sjezdem ČSSD. Kontrolní činnost se zaměřuje na dodržování politického programu, cílů a hlavních úkolů ČSSD, dodržování Stanov ČSSD a vnitrostranických norem ČSSD, plnění usnesení stranických orgánů, činnost a hospodaření stranických orgánů.

Vojtěch Mynář,
předseda ÚKK ČSSD

Kontakt na ÚKK ČSSD:

Adresa: Hybernská 7, 110 00 Praha 1
Tajemnice ÚKK ČSSD: Gabriela Kučerová
E-mail: ukk@socdem.cz
  • Milan Urban

24.10.2014 Řeč je nikoliv o bývalém rektorovi University Karlovy, ale o „pravicovém... (přečteno 23×)

• Jan Keller

24.10.2014 V roce 2010 byla přijata strategie rozvoje Evropské unie na celou jednu dekádu. V... (přečteno 50×)

• Olga Sehnalová

22.10.2014 Europoslanci dnes, ve středu 22. října 2014, schválili novou Evropskou komisi.... (přečteno 21×)