Tiskové oddělení

maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • B. Sobotka předal norské velvyslankyni Sletner dopis pro premiérku, tykající se případu dětí Michalákových

Předseda vlády Bohuslav Sobotka se ve středu 21. ledna 2015 setkal v Poslanecké sněmovně PČR s velvyslankyní Norského království Siri Ellen Sletner. Společně jednali o případu dětí rodiny Michalákových.

• MPSV počítá platy ústavních činitelů podle platného zákona

Rozsudek Nejvyššího soudu ve věci výše platové základny vyhlašované Ministerstvem práce a sociálních věcí podle § 3 odst. 3 zákona č. 236/1995 Sb., o platu a dalších náležitostech spojených s výkonem funkce představitelů státní moci a některých státních orgánů a soudců a poslanců Evropského parlamentu, ve znění pozdějších předpisů, nebyl dosud zveřejněn, proto se MPSV nemůže vyjadřovat k podrobnostem v něm obsaženým.

• Národní strategie má sjednotit rozvoj sociálních služeb v ČR

Vláda na dnešním jednání přijala návrh předložený Ministerstvem práce a sociálních věcí, který definuje základní cíle a opatření v oblasti sociálních služeb pro rok 2015. Národní strategie rozvoje sociálních služeb pro rok 2015 postupně sjednotí způsob a formu střednědobého plánování na krajské i obecní úrovni, aby stát mohl na národní úrovni systémově a uceleně reagovat na potřeby uživatelů sociálních služeb. Strategie jasně popisuje vize, cíle a jednotlivá opatření pro letošní rok.

Archiv novinek

Přehled všech blogů