TK ČSSD, čtvrtek 28.6.2012, 11:00 - Další postup ČSSD ve věci církevních restitucí, aktuální agenda - atrium Posl.sněmovny, Sněmovní 4, Praha 1

27.06.2012 Rádi bychom Vás pozvali na zítřejší tiskovou konferenci ČSSD, na které vystoupí místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek, předseda poslaneckého klubu Jeroným Tejc a stínový ministr financí Jan Mládek.

Téma: další postup ČSSD ve věci církevních restitucí, aktuální agenda

• Termín: čtvrtek, 27.6.2012
  • Místo:   novinářské atrium Poslanecké sněmovny, Sněmovní 4, Praha 1
  • Čas:      11:00
Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • ČSSD požaduje ukončení personálních sporů v pražské koalici a návrat k plnění koaličního programu

Vedení pražské ČSSD na dnešní společné schůzi krajského předsednictva a zastupitelského klubu jednohlasně souhlasilo, že prioritou sociální demokracie na pražském magistrátu je plnění koaliční smlouvy a programového prohlášení rady. „Jde zejména o prosazení takových bodů, jako je rozvoj pražské MHD včetně výstavby trasy metra D a nových tramvajových tratí, úspěšné čerpání prostředků z Evropské unie, výstavba startovacích bytů, zajištění svozu odpadu, nový územní plán a rozvoj sociálních služeb,“ uvedl předseda pražské organizace ČSSD Miloslav Ludvík.

• Zástupci Ministerstva vnitra a Policie ČR jednali s veřejnou ochránkyní práv

Zajišťování cizinců v detenčních zařízeních či financování právního poradenství, to byla hlavní témata jednání zástupců Ministerstva vnitra a Policie ČR a veřejné ochránkyně práv Anny Šabatové, které se uskutečnilo v pátek 28. srpna 2015.

• Předsedkyně Mladých sociálních demokratů L. Válová navštíví norský ostrov Utoya

Svět si 22. července připomenul čtyři roky od střelby A. Breivika v norském Oslu a na ostrově Utoya. Oběťmi útoků byli také mladí lidé sociálně demokratické orientace, kteří na ostrově pořádali svůj tradiční letní kemp. I Mladí sociální demokraté v Česku pořádají na počátku léta letní tábory. Ve stínu současných problémů je otázka potírání nenávisti, extremismu a barbarského šílenství více než aktuální a dotýká se i mládežnické organizace ČSSD.

Archiv novinek

Přehled všech blogů