TK ČSSD, čtvrtek 28.6.2012, 11:00 - Další postup ČSSD ve věci církevních restitucí, aktuální agenda - atrium Posl.sněmovny, Sněmovní 4, Praha 1

27.06.2012 Rádi bychom Vás pozvali na zítřejší tiskovou konferenci ČSSD, na které vystoupí místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek, předseda poslaneckého klubu Jeroným Tejc a stínový ministr financí Jan Mládek.

Téma: další postup ČSSD ve věci církevních restitucí, aktuální agenda

• Termín: čtvrtek, 27.6.2012
  • Místo:   novinářské atrium Poslanecké sněmovny, Sněmovní 4, Praha 1
  • Čas:      11:00
Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • Sociální sítě: Vítězem týdne je ČSSD

Největší česká levicová strana ČSSD začiná také konečně na Facebooku správně komunikovat. Důkazem toho je jednak již zmíněný největší nárůst interakce jejich fanoušků vzhledem k ostatním sledovaným stranám, jednak také další aspekty, jako je například jednotná podoba obrázkových postů. ČSSD si také jako první výrazněji rýpla do konkurence, když pomocí infografiky poukazuje na slib hnutí ANO o zrušení roamingu, který je již zrušen.

• M. Schulz: Rusové jsou tvrdí a tvrdá odpověď je nepřekvapí

Předseda Evropského parlamentu Martin Schultz v exkluzivním rozhovoru pro MF DNES vysvětluje, proč jsou sankce jedinou možnou odvetou Rusku za Ukrajinu a proč život v Bruselu není normální.

• Praha hostí pod patronátem klubu sociálních demokratů v EP vrcholnou konferenci

Národní dům na Smíchově v Praze se chystá na důležitou konferenci, která ve světle desetiletého výročí vstupu ČR a dalších států do Evropské unie rozebere klíčová témata vztahující se k současnosti i budoucnosti tohoto uskupení. Událost konaná již tento pátek slibuje špičkovou úroveň debaty za účasti vrcholných představitelů poslaneckého klubu sociálních demokratů v Evropském parlamentu (S&D) včetně jeho předsedy Hannese Swobody. S projevem vystoupí i premiér Bohuslav Sobotka.

Přehled všech blogů

Články a názory