TK ČSSD, čtvrtek 28.6.2012, 11:00 - Další postup ČSSD ve věci církevních restitucí, aktuální agenda - atrium Posl.sněmovny, Sněmovní 4, Praha 1

27.06.2012 Rádi bychom Vás pozvali na zítřejší tiskovou konferenci ČSSD, na které vystoupí místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek, předseda poslaneckého klubu Jeroným Tejc a stínový ministr financí Jan Mládek.

Téma: další postup ČSSD ve věci církevních restitucí, aktuální agenda

• Termín: čtvrtek, 27.6.2012
  • Místo:   novinářské atrium Poslanecké sněmovny, Sněmovní 4, Praha 1
  • Čas:      11:00
Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • V Praze končí dvoudenní Evropské jaderné fórum

Na tři stovky delegátů z celé Evropy se v Praze zúčastnili právě končícího 10. ročníku Evropského jaderného fóra (ENEF). Z diskuzí jednoznačně vyplynulo, že jaderná energetika má v evropském portfoliu zdrojů své opodstatněné místo a bude sehrávat důležitou roli při implementaci Energetické unie. V rámci ENEF bylo též opakovaně zdůrazněno právo jednotlivých členských zemí rozhodnout si o svém energetickém mixu.

• Česká vláda nesouhlasí se zavedením povinných kvót v reakci na migrační krizi

Před současnou migrační krizí nemůžeme zavírat oči. Česká republika se nechce vzdávat odpovědnosti, jsme solidárním státem. Česká vláda je připravena vynaložit veškeré úsilí k ochraně života uprchlíků. Rozhodli jsme o umístění a péči pro nemocné syrské děti, poskytneme vzdělání syrským studentům a hodláme zintenzivnit naši pomoc uprchlíkům ve třetích zemích.

• Ministr zdravotnictví poslal mimořádnou vyšetřovací komisi do Psychiatrické nemocnice v Dobřanech

Ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček dnes neprodleně po zjištění, že otřesný případ vraždy v Horní Bříze souvisí s pacientem, který byl propuštěn z Psychiatrické nemocnice v Dobřanech, telefonicky kontaktoval vedení této přímo řízené organizace. Následně se rozhodl na místo okamžitě vyslat mimořádnou vyšetřovací komisi. Ta má za úkol zjistit podrobnosti k případu a podat ministrovi zdravotnictví ucelenou informaci.

Archiv novinek

Přehled všech blogů