TK ČSSD, čtvrtek 28.6.2012, 11:00 - Další postup ČSSD ve věci církevních restitucí, aktuální agenda - atrium Posl.sněmovny, Sněmovní 4, Praha 1

27.06.2012 Rádi bychom Vás pozvali na zítřejší tiskovou konferenci ČSSD, na které vystoupí místopředseda ČSSD Lubomír Zaorálek, předseda poslaneckého klubu Jeroným Tejc a stínový ministr financí Jan Mládek.

Téma: další postup ČSSD ve věci církevních restitucí, aktuální agenda

• Termín: čtvrtek, 27.6.2012
  • Místo:   novinářské atrium Poslanecké sněmovny, Sněmovní 4, Praha 1
  • Čas:      11:00
Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • Čeští lékaři pomohli válečným uprchlíkům v Jordánsku

Čtyřčlenný lékařský tým dětských kardiochirurgů z pražské Fakultní nemocnice v Motole se dnes, 20. listopadu 2014, vrátil po deseti dnech zpět do Prahy. Lékaři odletěli v rámci programu MEDEVAC do jordánské metropole Ammánu pomáhat především dětem a uprchlíkům ze sousední, občanskou válkou zmítané Sýrie. Během této doby lékaři ve spolupráci s místními lékaři z nemocnice Al Khalidi Medical Center úspěšně odoperovali 10 dětských pacientů s vrozenými srdečními vadami.

• Sociální demokracie si připomíná 25 let od obnovení své činnosti v listopadu 1989

Sociální demokraté po celé zemi si 19. listopadu připomínají významné kulaté výročí: 25 let od obnovení činnosti strany po pádu totalitního režimu na území tehdejšího Československa. Ve zlomovém období, těsně po vypuknutí sametové revoluce, byl v Praze ustaven přípravný výbor Československé sociální demokracie, která se hlásila ke kontinuitě sociálně demokratického hnutí v Československu, násilně přerušené v roce 1948 a udržované v zahraničí v podobě exilové sociální demokracie.

• Legenda se vrátila

Před šedesáti šesti roky byla tehdejšími komunisty násilně a zákeřně ukončena činnost a existence Československé sociální demokracie na území tehdejšího státu Čechů a Slováků.

Archiv novinek

Přehled všech blogů