Hejtman Michal Hašek bude jednat s ministryní kultury Alenou Hanákovou

22.05.2012 Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek bude v úterý 22. května 2012 jednat s ministryní kultury Alenou Hanákovou na téma Lednicko valtický areál, Janáčkovo kulturní centrum a Slovanská epopej.

14:00 – začátek jednání
(Praha, Maltézské náměstí 1, Ministerstvo kultury ČR)

Bližší informace poskytne Martin Erva mobil: 724 234 169, pevná linka: 541 658 833, mail:  erva.martin@kr-jihomoravsky.cz.

Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • B. Sobotka jednal se zástupci odborů a zaměstnavatelů o vývoji platů ve veřejném sektoru v příštím roce

Předseda vlády Bohuslav Sobotka se dnes společně s místopředsedou vlády a ministrem financí Andrejem Babišem, ministrem zdravotnictví Svatoplukem Němečkem a ministryní práce a sociálních věcí Michaelou Marksovou na úřadu vlády sešel postupně se zástupci odborů a také zaměstnavatelů v oblasti zdravotnictví, sociálních služeb, státní správy, kultury a školství.

• Sankce namířené proti Rusku by neměly ohrozit českou ekonomiku

Evropská unie přijme další sankční opatření proti Ruské federaci v souvislosti s její participací na prohlubující se krizi na Ukrajině. Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO) během vyjednávání především prosazovalo, aby sankce nedopadly na obchod s civilním zbožím a nebyly likvidační pro české firmy. Nové sankce by měly mít jen velmi omezený dopad na českou ekonomiku a MPO je bude průběžně sledovat, analyzovat a vyhodnocovat.

• Česká republika podepsala smlouvu s korejským investorem Hyundai Mobis

Z pověření české vlády dnes premiér Bohuslav Sobotka podepsal smlouvu se společnostní Hyundai Mobis (dále jen Mobis). Prezident společnosti Myung Chul Chung tento dokument spolupodepsal. Slavnostní ceremonii byl přítomen ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek. Jedná se o druhou největší expanzi v České republice za posledních 5 let a zároveň o třetí nejvýznamnější korejskou investici vůbec.

Archiv novinek

Přehled všech blogů