Hejtman Michal Hašek bude jednat s ministryní kultury Alenou Hanákovou

22.05.2012 Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek bude v úterý 22. května 2012 jednat s ministryní kultury Alenou Hanákovou na téma Lednicko valtický areál, Janáčkovo kulturní centrum a Slovanská epopej.

14:00 – začátek jednání
(Praha, Maltézské náměstí 1, Ministerstvo kultury ČR)

Bližší informace poskytne Martin Erva mobil: 724 234 169, pevná linka: 541 658 833, mail:  erva.martin@kr-jihomoravsky.cz.

Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • V Praze končí dvoudenní Evropské jaderné fórum

Na tři stovky delegátů z celé Evropy se v Praze zúčastnili právě končícího 10. ročníku Evropského jaderného fóra (ENEF). Z diskuzí jednoznačně vyplynulo, že jaderná energetika má v evropském portfoliu zdrojů své opodstatněné místo a bude sehrávat důležitou roli při implementaci Energetické unie. V rámci ENEF bylo též opakovaně zdůrazněno právo jednotlivých členských zemí rozhodnout si o svém energetickém mixu.

• Česká vláda nesouhlasí se zavedením povinných kvót v reakci na migrační krizi

Před současnou migrační krizí nemůžeme zavírat oči. Česká republika se nechce vzdávat odpovědnosti, jsme solidárním státem. Česká vláda je připravena vynaložit veškeré úsilí k ochraně života uprchlíků. Rozhodli jsme o umístění a péči pro nemocné syrské děti, poskytneme vzdělání syrským studentům a hodláme zintenzivnit naši pomoc uprchlíkům ve třetích zemích.

• Ministr zdravotnictví poslal mimořádnou vyšetřovací komisi do Psychiatrické nemocnice v Dobřanech

Ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček dnes neprodleně po zjištění, že otřesný případ vraždy v Horní Bříze souvisí s pacientem, který byl propuštěn z Psychiatrické nemocnice v Dobřanech, telefonicky kontaktoval vedení této přímo řízené organizace. Následně se rozhodl na místo okamžitě vyslat mimořádnou vyšetřovací komisi. Ta má za úkol zjistit podrobnosti k případu a podat ministrovi zdravotnictví ucelenou informaci.

Archiv novinek

Přehled všech blogů