Hejtman Michal Hašek bude jednat s ministryní kultury Alenou Hanákovou

22.05.2012 Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek bude v úterý 22. května 2012 jednat s ministryní kultury Alenou Hanákovou na téma Lednicko valtický areál, Janáčkovo kulturní centrum a Slovanská epopej.

14:00 – začátek jednání
(Praha, Maltézské náměstí 1, Ministerstvo kultury ČR)

Bližší informace poskytne Martin Erva mobil: 724 234 169, pevná linka: 541 658 833, mail:  erva.martin@kr-jihomoravsky.cz.

Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • ČSSD požaduje ukončení personálních sporů v pražské koalici a návrat k plnění koaličního programu

Vedení pražské ČSSD na dnešní společné schůzi krajského předsednictva a zastupitelského klubu jednohlasně souhlasilo, že prioritou sociální demokracie na pražském magistrátu je plnění koaliční smlouvy a programového prohlášení rady. „Jde zejména o prosazení takových bodů, jako je rozvoj pražské MHD včetně výstavby trasy metra D a nových tramvajových tratí, úspěšné čerpání prostředků z Evropské unie, výstavba startovacích bytů, zajištění svozu odpadu, nový územní plán a rozvoj sociálních služeb,“ uvedl předseda pražské organizace ČSSD Miloslav Ludvík.

• Zástupci Ministerstva vnitra a Policie ČR jednali s veřejnou ochránkyní práv

Zajišťování cizinců v detenčních zařízeních či financování právního poradenství, to byla hlavní témata jednání zástupců Ministerstva vnitra a Policie ČR a veřejné ochránkyně práv Anny Šabatové, které se uskutečnilo v pátek 28. srpna 2015.

• Předsedkyně Mladých sociálních demokratů L. Válová navštíví norský ostrov Utoya

Svět si 22. července připomenul čtyři roky od střelby A. Breivika v norském Oslu a na ostrově Utoya. Oběťmi útoků byli také mladí lidé sociálně demokratické orientace, kteří na ostrově pořádali svůj tradiční letní kemp. I Mladí sociální demokraté v Česku pořádají na počátku léta letní tábory. Ve stínu současných problémů je otázka potírání nenávisti, extremismu a barbarského šílenství více než aktuální a dotýká se i mládežnické organizace ČSSD.

Archiv novinek

Přehled všech blogů