Hejtman Michal Hašek bude jednat s ministryní kultury Alenou Hanákovou

22.05.2012 Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek bude v úterý 22. května 2012 jednat s ministryní kultury Alenou Hanákovou na téma Lednicko valtický areál, Janáčkovo kulturní centrum a Slovanská epopej.

14:00 – začátek jednání
(Praha, Maltézské náměstí 1, Ministerstvo kultury ČR)

Bližší informace poskytne Martin Erva mobil: 724 234 169, pevná linka: 541 658 833, mail:  erva.martin@kr-jihomoravsky.cz.

Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • MPSV představilo koncepci dostupného bydlení

Lidé s nižšími příjmy v České republice vydávají na bydlení paradoxně více prostředků, než ti s vyššími příjmy. S problémem sehnat kvalitní a dostupné bydlení se dnes dotýká hlavně řada seniorů, rodičů samoživitelů, občanů se zdravotním postiženým nebo lidí žijících na ubytovnách. Koncepci, která řeší nejen tyto problémy, představili na konferenci v Senátu zástupci Ministerstva práce a sociálních věcí.

• Komentář B. Sobotky k výsledkům parlamentních voleb v Řecku

Chci pogratulovat straně Syriza a jejímu předsedovi Alexisovi Tsiprasovi k vítězství v řeckých parlamentních volbách a k dnešnímu pověření sestavením nové řecké vlády. Těším se na spolupráci v rámci Evropské unie v zájmu podpory hospodářského růstu, zaměstnanosti, posílení investic a evropské konkurenceschopnosti.

• J. Zemánek jednoznačně obhájil pozici předsedy ČSSD v Olomouckém kraji

V sobotu 24. ledna 2015 se konala krajská konference ČSSD Olomouckého kraje. Delegáti se sešli v Kongresovém sále BEA centra v Olomouci. Staronovým předsedou krajského výkonného výboru byl zvolen Jiří Zemánek, který získal téměř jednohlasnou podporu, když obdržel 123 hlasů ze 125 odevzdaných volebních lístků.

Archiv novinek

• Alena Gajdůšková

27.01.2015 Umučení z Osvětimi a dalších koncentračních táborů pořád varují. Na hrůzy... (přečteno 1×)

• Michal Pícl