Hejtman Michal Hašek bude jednat s ministryní kultury Alenou Hanákovou

22.05.2012 Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek bude v úterý 22. května 2012 jednat s ministryní kultury Alenou Hanákovou na téma Lednicko valtický areál, Janáčkovo kulturní centrum a Slovanská epopej.

14:00 – začátek jednání
(Praha, Maltézské náměstí 1, Ministerstvo kultury ČR)

Bližší informace poskytne Martin Erva mobil: 724 234 169, pevná linka: 541 658 833, mail:  erva.martin@kr-jihomoravsky.cz.

Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • Vláda podpořila zvýšení mezd zaměstnanců v sociálních službách

Ministerstvo práce a sociálních věcí předložilo vládě k projednání materiál "Posílení prostředků na financování sociálních služeb v roce 2015.“

• Bilanční setkání předsedy vlády Bohuslava Sobotky s ministrem zdravotnictví Svatoplukem Němečkem

Ve čtvrtek 24. července 2014 se ve Fakultní nemocnici v Motole uskutečnila bilanční návštěva předsedy vlády Bohuslava Sobotky u ministra zdravotnictví Svatopluka Němečka. Jednání obou politiků se zaměřilo především na plnění programového prohlášení vlády v oblasti zdravotnictví, rušení regulačních poplatků či podporu českého lázeňství.

• ODS Praha 9: Po nás potopa

Občanská demokratická strana, jež se v Praze připravuje na volební výprask, před volbami na úrovni městských částí narychlo organizuje celou řadu pochybných projektů. Posledním takovým příkladem je otázka budoucnosti Domova mládeže a školní jídelny v Lovosické ulici v Praze 9. Současné vedení tamější radnice údajně plánuje objekt po převedení pozemků z vlastnictví hlavního města vystěhovat a lukrativní pozemek prodat do soukromých rukou. S tím však sociální demokraté zásadně nesouhlasí.

Archiv novinek

Přehled všech blogů