Avízo - TK ČSSD, úterý 26.6.2012, 15:00 - jednání vlády, návrh ČSSD na zachování nižší sazby DPH - Lidový dům, Hybernská 7, Praha 1

25.06.2012 Rádi bychom Vás pozvali na zítřejší tiskovou konferenci ČSSD, která bude za účasti senátora a stínového ministra školství Marcela Chládka a viceprezidenta Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR PhDr. Rudolfa Volejníka.

Hlavním tématem tiskové konference bude jednání vlády a návrh ČSSD na zachování nižší sazby DPH pro zdravotní pomůcky, časopisy a knihy.

• Termín:  úterý, 26.6.2012
  • Místo:    místnost č.202 - Lidový dům, Hybernská 7, Praha 1
  • Čas:         15:00
Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • Předsednictvo ČSSD jednomyslně podporuje přijetí zákona o sociálním bydlení a další změny zákonů

Předsednictvo ČSSD se na pátečním zasedání usneslo na šesti důležitých bodech:

• Informace o možném zprovoznění areálu v Bálkové

O zprovoznění areálu v Bálkové a případném otevření zařízení pro zajištění cizinců tzv. detencí jednali ve středu, 22. července 2015, zástupci Ministerstva vnitra se starosty sedmi okolních obcí. Jednání s představiteli samosprávy je pro nás naprosto klíčové. Starosty jsme seznámily s režimem fungování takového typu zařízení, včetně systému ostrahy, možností vzniku nových pracovních míst pro region a samozřejmě i s dalšími tématy, které je zajímaly.

• Smart City a Smart Region: Nová šance pro Ostravu a Moravskoslezský kraj

U příležitosti výjezdního zasedání vlády dnes podepsali ministr životního prostředí Richard Brabec, ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek, hejtman MSK Miroslav Novák a primátor města Ostravy Tomáš Macura memorandum o spolupráci na přípravě konceptu chytrého města (Smart City) a chytrého regionu (Smart Region) pro zlepšení kvality života a životního prostředí v Ostravě a Moravskoslezském kraji. Zároveň MŽP dnes vládě předložilo přehled svých aktivit cílených na zlepšení stavu ovzduší v MSK.

Archiv novinek

Přehled všech blogů