Avízo - TK ČSSD, úterý 26.6.2012, 15:00 - jednání vlády, návrh ČSSD na zachování nižší sazby DPH - Lidový dům, Hybernská 7, Praha 1

25.06.2012 Rádi bychom Vás pozvali na zítřejší tiskovou konferenci ČSSD, která bude za účasti senátora a stínového ministra školství Marcela Chládka a viceprezidenta Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR PhDr. Rudolfa Volejníka.

Hlavním tématem tiskové konference bude jednání vlády a návrh ČSSD na zachování nižší sazby DPH pro zdravotní pomůcky, časopisy a knihy.

• Termín:  úterý, 26.6.2012
  • Místo:    místnost č.202 - Lidový dům, Hybernská 7, Praha 1
  • Čas:         15:00
Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • Vláda udělala další krok k odpolitizování státní správy

Vláda dnes, 24. listopadu 2014, přijala materiál Ministerstva vnitra, který stanovuje konkrétní předpoklady a požadavky pro přijetí do služebního poměru na služební místo náměstka MV pro státní službu a na místo personálního ředitele sekce pro státní službu.

• B. Sobotka odlétá na pracovní návštěvu Izraele

Předseda vlády Bohuslav Sobotka společně s dalšími členy vlády navštíví ve dnech 24. až 26. listopadu Stát Izrael, kde se v Jeruzalémě uskuteční česko-izraelské mezivládní konzultace.

• Čeští lékaři pomohli válečným uprchlíkům v Jordánsku

Čtyřčlenný lékařský tým dětských kardiochirurgů z pražské Fakultní nemocnice v Motole se dnes, 20. listopadu 2014, vrátil po deseti dnech zpět do Prahy. Lékaři odletěli v rámci programu MEDEVAC do jordánské metropole Ammánu pomáhat především dětem a uprchlíkům ze sousední, občanskou válkou zmítané Sýrie. Během této doby lékaři ve spolupráci s místními lékaři z nemocnice Al Khalidi Medical Center úspěšně odoperovali 10 dětských pacientů s vrozenými srdečními vadami.

Archiv novinek

Přehled všech blogů