Avízo - TK ČSSD, úterý 26.6.2012, 15:00 - jednání vlády, návrh ČSSD na zachování nižší sazby DPH - Lidový dům, Hybernská 7, Praha 1

25.06.2012 Rádi bychom Vás pozvali na zítřejší tiskovou konferenci ČSSD, která bude za účasti senátora a stínového ministra školství Marcela Chládka a viceprezidenta Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR PhDr. Rudolfa Volejníka.

Hlavním tématem tiskové konference bude jednání vlády a návrh ČSSD na zachování nižší sazby DPH pro zdravotní pomůcky, časopisy a knihy.

• Termín:  úterý, 26.6.2012
  • Místo:    místnost č.202 - Lidový dům, Hybernská 7, Praha 1
  • Čas:         15:00
Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • ODS Praha 9: Po nás potopa

Občanská demokratická strana, jež se v Praze připravuje na volební výprask, před volbami na úrovni městských částí narychlo organizuje celou řadu pochybných projektů. Posledním takovým příkladem je otázka budoucnosti Domova mládeže a školní jídelny v Lovosické ulici v Praze 9. Současné vedení tamější radnice údajně plánuje objekt po převedení pozemků z vlastnictví hlavního města vystěhovat a lukrativní pozemek prodat do soukromých rukou. S tím však sociální demokraté zásadně nesouhlasí.

• Vláda podpořila zvýšení mezd zaměstnanců v sociálních službách

Ministerstvo práce a sociálních věcí předložilo vládě k projednání materiál "Posílení prostředků na financování sociálních služeb v roce 2015.“

• ČSSD vyjednala historické navýšení prostředků na platy pracovníků v sociálních službách a vyšší růst minimální mzdy

V rámci koaličního jednání o budoucím členovi Evropské komise za Českou republiku navrhla ČSSD jako svého kandidáta ekonoma a bývalého ministra financí Pavla Mertlíka a odmítla kandidaturu bývalého lobbyisty Pavla Teličky, kterého navrhovalo ANO. Své kandidáty postupně navrhla i třetí koaliční strana KDU-ČSL. Na výrazný nesouhlas ČSSD s nominaci Pavla Teličky hnutí Ano posléze reagovalo tím, že navrhlo novou kandidátku, ministryni Věru Jourovou.

Archiv novinek

Přehled všech blogů