Avízo - TK ČSSD, úterý 26.6.2012, 15:00 - jednání vlády, návrh ČSSD na zachování nižší sazby DPH - Lidový dům, Hybernská 7, Praha 1

25.06.2012 Rádi bychom Vás pozvali na zítřejší tiskovou konferenci ČSSD, která bude za účasti senátora a stínového ministra školství Marcela Chládka a viceprezidenta Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR PhDr. Rudolfa Volejníka.

Hlavním tématem tiskové konference bude jednání vlády a návrh ČSSD na zachování nižší sazby DPH pro zdravotní pomůcky, časopisy a knihy.

• Termín:  úterý, 26.6.2012
  • Místo:    místnost č.202 - Lidový dům, Hybernská 7, Praha 1
  • Čas:         15:00
Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • Evropská rada podpořila Junckerův investiční plán

Premiér Bohuslav Sobotka se ve čtvrtek 18. prosince zúčastnil jednání Evropské rady v Bruselu. Společně s prezidenty a předsedy vlád členských států jednal o novém investičním plánu Evropské komise a situaci na Ukrajině. Evropská rada se poprvé konala pod vedením nového předsedy Evropské rady Donalda Tuska.

• Premiér Sobotka: Děkuji partnerům v rámci tripartity za spolupráci v roce 2014

Předseda vlády Bohuslav Sobotka ve středu 17. prosince 2014 přijal na Úřadu vlády ČR předsedu Českomoravské konfederace odborových svazů Josefa Středulu a prezidenta Svazu průmyslu a dopravy ČR Jaroslava Hanáka. Oběma poděkoval za vzájemnou spolupráci v rámci jednání tripartity, tedy Rady hospodářské a sociální dohody ČR v roce 2014.

• B. Sobotka má už šest nominací na březnový sjezd

Krajská konference sociální demokracie Karlovarského kraje zná výsledky nominací do vedení pro březnový sjezd strany. Delegáti na post předsedy strany vysílají Bohuslava Sobotku, do funkce statutárního místopředsedy pak Milana Chovance. Pro nynějšího šéfa strany se jedná už o šestou krajskou nominaci. Přečtěte si, jak dopadly další krajské konference.

Archiv novinek

• Jan Hajda

18.12.2014 Odvolání náměstka Státního pozemkového úřadu (dále jen „SPÚ“) pana Vojtěcha Weise... (přečteno 39×)

• Lubomír Zaorálek