Avízo - TK ČSSD, úterý 26.6.2012, 15:00 - jednání vlády, návrh ČSSD na zachování nižší sazby DPH - Lidový dům, Hybernská 7, Praha 1

25.06.2012 Rádi bychom Vás pozvali na zítřejší tiskovou konferenci ČSSD, která bude za účasti senátora a stínového ministra školství Marcela Chládka a viceprezidenta Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých ČR PhDr. Rudolfa Volejníka.

Hlavním tématem tiskové konference bude jednání vlády a návrh ČSSD na zachování nižší sazby DPH pro zdravotní pomůcky, časopisy a knihy.

• Termín:  úterý, 26.6.2012
  • Místo:    místnost č.202 - Lidový dům, Hybernská 7, Praha 1
  • Čas:         15:00
Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • Národní strojírenský klastr podpořil stanovisko předsedy vlády k sankcím EU

Národní strojírenský klastr podpořil předsedu vlády Bohuslava Sobotku a vládní koalici ve snaze zmírnit dopady sankcí EU vůči Rusku na Českou republiku, zejména v oblasti strojírenského průmyslu. Podporu vyjádřil předsedovi vlády dopisem prezident Národního strojírenského klastru Jan Světlík. Vláda ČR byla ve svém vyjednávání při snaze zmírnit dopady sankcí EU vůči českému průmyslu v uplynulých týdnech úspěšná.

• Lednové důchody budou v průměru o dvě stovky vyšší

Od začátku ledna roku 2015 začne platit opatření, které zlepší finanční situaci seniorů. Výše důchodů zmrazená v minulosti se bude opět každoročně navyšovat o třetinu růstu reálných mezd a sto procent nárůstu spotřebitelských cen. V příštím roce dostanou penzisté v průměru o 200 korun více.

• MPSV podporuje Fairtrade

Ministerstvo práce a sociálních věcí se jako vůbec první instituce státní správy rozhodlo získat certifikát Fairtrade. Chce se tak připojit k boji proti zneužívání dětské práce, nedůstojným pracovním podmínkám nebo znečišťování přírody.

Archiv novinek

• Antonín Seďa

18.09.2014 S blížícími se volbami roste napětí a nervozita uvnitř politických stran, hnutí či... (přečteno 32×)

• Jan Keller