Avízo - TK ČSSD k senátní novele zákona o DPH, čtvrtek 24.4.2012, 11:00 - Senát P ČR

23.05.2012 Rádi bychom Vás pozvali na zítřejší tiskovou konferenci k představení senátní novely zákona o DPH. Cílem návrhu ČSSD je zachování nižší sazby DPH pro sociálně citlivé položky.

• Termín:  čtvrtek, 24.5.2012
  • Místo:     Frýdlantský salonek – Senát Parlamentu ČR (Valdštejnské náměstí 17/4, 118 01 Praha 1)
  • Čas:         11:00

Tiskové konference se zúčastní:

• Marcel Chládek, senátor a stínový ministr školství
  • Jan Hutař, ředitel legislativního odboru Národní rady se zdravotním postižením ČR
  • Jiří Fraus, místopředseda Svazu českých knihkupců a nakladatelů

Kontaktní osoba pro koordinaci médií na místě TK: Pavla Heřmánková, tisková tajemnice Senátu P ČR (tel.:602 402 855)

Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • Sankce namířené proti Rusku by neměly ohrozit českou ekonomiku

Evropská unie přijme další sankční opatření proti Ruské federaci v souvislosti s její participací na prohlubující se krizi na Ukrajině. Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO) během vyjednávání především prosazovalo, aby sankce nedopadly na obchod s civilním zbožím a nebyly likvidační pro české firmy. Nové sankce by měly mít jen velmi omezený dopad na českou ekonomiku a MPO je bude průběžně sledovat, analyzovat a vyhodnocovat.

• Česká republika podepsala smlouvu s korejským investorem Hyundai Mobis

Z pověření české vlády dnes premiér Bohuslav Sobotka podepsal smlouvu se společnostní Hyundai Mobis (dále jen Mobis). Prezident společnosti Myung Chul Chung tento dokument spolupodepsal. Slavnostní ceremonii byl přítomen ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek. Jedná se o druhou největší expanzi v České republice za posledních 5 let a zároveň o třetí nejvýznamnější korejskou investici vůbec.

• Vláda podpořila zvýšení mezd zaměstnanců v sociálních službách

Ministerstvo práce a sociálních věcí předložilo vládě k projednání materiál "Posílení prostředků na financování sociálních služeb v roce 2015.“

Archiv novinek

Přehled všech blogů