Avízo - TK ČSSD k senátní novele zákona o DPH, čtvrtek 24.4.2012, 11:00 - Senát P ČR

23.05.2012 Rádi bychom Vás pozvali na zítřejší tiskovou konferenci k představení senátní novely zákona o DPH. Cílem návrhu ČSSD je zachování nižší sazby DPH pro sociálně citlivé položky.

• Termín:  čtvrtek, 24.5.2012
  • Místo:     Frýdlantský salonek – Senát Parlamentu ČR (Valdštejnské náměstí 17/4, 118 01 Praha 1)
  • Čas:         11:00

Tiskové konference se zúčastní:

• Marcel Chládek, senátor a stínový ministr školství
  • Jan Hutař, ředitel legislativního odboru Národní rady se zdravotním postižením ČR
  • Jiří Fraus, místopředseda Svazu českých knihkupců a nakladatelů

Kontaktní osoba pro koordinaci médií na místě TK: Pavla Heřmánková, tisková tajemnice Senátu P ČR (tel.:602 402 855)

Profil autora
maly-tiskove-oddeleni.jpg
Tiskové oddělení
Blogy autora Tiskové oddělení
Názory a komentáře autora Tiskové oddělení
Podobná témata
  • Chceme spravedlivou a sociální Evropu!

Programový manifest ČSSD pro volby do Evropského parlamentu 23.-24. 5. 2014.

• Spravedlivé reformy ČSSD
  • Čeští lékaři pomohli válečným uprchlíkům v Jordánsku

Čtyřčlenný lékařský tým dětských kardiochirurgů z pražské Fakultní nemocnice v Motole se dnes, 20. listopadu 2014, vrátil po deseti dnech zpět do Prahy. Lékaři odletěli v rámci programu MEDEVAC do jordánské metropole Ammánu pomáhat především dětem a uprchlíkům ze sousední, občanskou válkou zmítané Sýrie. Během této doby lékaři ve spolupráci s místními lékaři z nemocnice Al Khalidi Medical Center úspěšně odoperovali 10 dětských pacientů s vrozenými srdečními vadami.

• Sociální demokracie si připomíná 25 let od obnovení své činnosti v listopadu 1989

Sociální demokraté po celé zemi si 19. listopadu připomínají významné kulaté výročí: 25 let od obnovení činnosti strany po pádu totalitního režimu na území tehdejšího Československa. Ve zlomovém období, těsně po vypuknutí sametové revoluce, byl v Praze ustaven přípravný výbor Československé sociální demokracie, která se hlásila ke kontinuitě sociálně demokratického hnutí v Československu, násilně přerušené v roce 1948 a udržované v zahraničí v podobě exilové sociální demokracie.

• Legenda se vrátila

Před šedesáti šesti roky byla tehdejšími komunisty násilně a zákeřně ukončena činnost a existence Československé sociální demokracie na území tehdejšího státu Čechů a Slováků.

Archiv novinek

Přehled všech blogů