STOP vládě P. Nečase!

ČSSD se pokusila počtvrté říci v hlasování o vyslovení nedůvěry NE pokračování pravicové vlády, která svou asociální politikou a nespravedlivými reformami poškozuje většinu obyvatel naší země, zmítá se v korupčních skandálech a vážných aférách. Řekli jsme STOP ostudnému chování ministra financí Miroslava Kalouska, který nepřijatelně zastrašuje policii a státní zastupitelství.

Máte to v rukou VY! Vyslovte nedůvěru Nečasově vládě svým hlasem pro ČSSD v krajských a senátních volbách 13. a 14. října tohoto roku!

Kompletní TK ČSSD:

Archiv novinek

• Jan Keller

24.10.2014 V roce 2010 byla přijata strategie rozvoje Evropské unie na celou jednu dekádu. V... (přečteno 1×)

• Olga Sehnalová

22.10.2014 Europoslanci dnes, ve středu 22. října 2014, schválili novou Evropskou komisi.... (přečteno 11×)

• Bohuslav Sobotka

20.10.2014 Po čtvrté v řadě za sebou (2008, 2010, 2012, 2014) vyhrála o tomto víkendu ČSSD... (přečteno 58×)

• Antonín Seďa

20.10.2014 Když rozebírám výsledky proběhlých komunálních a senátních voleb, vždy si vzpomenu... (přečteno 62×)

Přehled všech blogů

Články a názory