STOP vládě P. Nečase!

ČSSD se pokusila počtvrté říci v hlasování o vyslovení nedůvěry NE pokračování pravicové vlády, která svou asociální politikou a nespravedlivými reformami poškozuje většinu obyvatel naší země, zmítá se v korupčních skandálech a vážných aférách. Řekli jsme STOP ostudnému chování ministra financí Miroslava Kalouska, který nepřijatelně zastrašuje policii a státní zastupitelství.

Máte to v rukou VY! Vyslovte nedůvěru Nečasově vládě svým hlasem pro ČSSD v krajských a senátních volbách 13. a 14. října tohoto roku!

Kompletní TK ČSSD:

Archiv novinek

• Dana Váhalová

22.08.2014 Poslední dobou se v Evropské unii i v ČR stále více diskutuje o větším využití... (přečteno 20×)

• Antonín Seďa

20.08.2014 Tento týden si připomeneme 46.výročí invaze vojsk Varšavské smlouvy. Když 21.8.1968... (přečteno 43×)

• Vlasta Bohdalová

19.08.2014 Nesnáším machistické vtípky, jako „Kvo, kvo, kvo, kvóty…“ Jsou hloupé, omezené a... (přečteno 77×)

• Ladislav Velebný

19.08.2014 Sociální demokracie bude mít svoje „primárky“, alespoň o tom rozhodlo dosti drtivým... (přečteno 34×)

Přehled všech blogů

Články a názory