STOP vládě P. Nečase!

ČSSD se pokusila počtvrté říci v hlasování o vyslovení nedůvěry NE pokračování pravicové vlády, která svou asociální politikou a nespravedlivými reformami poškozuje většinu obyvatel naší země, zmítá se v korupčních skandálech a vážných aférách. Řekli jsme STOP ostudnému chování ministra financí Miroslava Kalouska, který nepřijatelně zastrašuje policii a státní zastupitelství.

Máte to v rukou VY! Vyslovte nedůvěru Nečasově vládě svým hlasem pro ČSSD v krajských a senátních volbách 13. a 14. října tohoto roku!

Kompletní TK ČSSD:

• Jan Keller

01.07.2015 V úterý vypršel termín, do kterého mělo Řecko ustoupit tlaku věřitelů, a získat tím... (přečteno 20×)

• Pavel Poc

01.07.2015 Evropská unie a eurozóna zažívají čas nejistoty a zvratů. Zatímco tisíce Řeků čekají... (přečteno 11×)

• Tomáš Prouza

29.06.2015 Po jednání Evropské rady koncem minulého týdne se doslova roztrhl pytel s... (přečteno 27×)

• Antonín Seďa

29.06.2015 Česká politická scéna se od svého počátku snaží o zavedení demokratické společnosti... (přečteno 18×)

Přehled všech blogů

Články a názory