Co vládá tají aneb jaký církevní majetek plánuje vydat? Podívejte se!

28.06.2012 Sociální demokracie zásadně odmítá vládní řešení majetkového vyrovnání státu s církvemi. Způsob, který prosazuje pravicová vláda, je nespravedlivý a chaotický a v poškodí ČR. I přes opakované výzvy ČSSD dosud vláda vůbec nezveřejnila seznamy majetku, který by měl být v rámci církevních restitucí vydán.

ČSSD je proti vládnímu řešení majetkového vyrovnání s církvemi. Podívejte se na naše řešení!

STÁHNĚTE SI DOKUMENT!

ČSSD přináší první dílčí seznam majetků a pozemků, které mají být dle vládního návrhu církvím vráceny (VIZ NÍŽE KE STAŽENÍ).

Profil autora
Jan Mládek
Ing. Jan Mládek, CSc.
Blogy autora Jan Mládek
Názory a komentáře autora Jan Mládek
Podobná témata
  • J. Mládek: Ať se z konvoje nestane další americký radar

Ministr průmyslu Jan Mládek (ČSSD) je považován za největšího rusofila ve vládě. „Jsem ale hlavně český politik,“ říká. Země podle něj potřebuje ruský trh. A rusko-ukrajinský konflikt by prý měl být řešen mezinárodními dohodami, ne protiruskými sankcemi.

• Ministr Jan Mládek: Chystá se další velká investice

Pro to, abychom nalákali zahraniční investory, musí nejdříve ti domácí dát signál, že jsou tu spokojeni, říká ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek (ČSSD) s odkazem na investici, kterou v Kvasinách na Rychnovsku tento týden ohlásila Škoda Auto. Škodovka hodlá do budoucna investovat do rozšíření výroby sedm miliard korun a rovněž stát poskytne dvě miliardy na vybudování 52hektarové průmyslové zóny v okolí automobilky, kam by se mohly přestěhovat dodavatelské firmy.

• Ministr Jan Mládek se při návštěvě Mostecka setkal s horníky přímo v těžební jámě Lomu ČSA

Letos už podruhé zamířil ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek na Mostecko. Po lomu Bílina a okolních obcích, kde byl v lednu, dnes navštívil druhý z povrchových dolů, jehož by se týkalo případné prolomení těžebních limitů – lom ČSA. Navštívil i Horu Svaté Kateřiny, Novou Ves a Horní Jiřetín, kde jednal se starosty obcí, jichž by se případné rozšíření těžby dotýkalo.

• Ministr J. Mládek představil jasnou cestu k likvidaci kalů na Lagunách Ostramo

Ministr Jan Mládek dnes v rámci své pracovní cesty na Ostravsko jednal o aktuální situaci v podniku a černouhelném hornictví s výkonným ředitelem OKD Dalem R. Ekmarkem a managementem společnosti OKD. O zaměstnanosti a důchodech hovořil s předsedou odborové organizace OKD Jaromírem Pytlíkem a odboráři podniku. Hlavními tématy setkání ministra s hejtmanem Moravskoslezského kraje Miroslavem Novákem a primátorem Ostravy Tomášem Macurou byla vedle zaměstnanosti na Ostravsku likvidace ekologické zátěže v areálu Lagun Ostramo.

• J. Mládek jednal s ministrem financí Ázerbájdžánu. Navštívil největší evropský terminál ropy a zemního plynu Sangačan

Sérii schůzek s ekonomickými ministry ázerbajdžánské vlády ukončil ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek jednáním s ministrem financí Samirem Sharifovem. Druhý den pracovní cesty v Ázerbájdžánu navštívil také terminál ropy a zemního plynu Sangačan a setkal se s vedením ropné společnosti SOCAR.

Archiv novinek

Přehled všech blogů