Co vládá tají aneb jaký církevní majetek plánuje vydat? Podívejte se!

28.06.2012 Sociální demokracie zásadně odmítá vládní řešení majetkového vyrovnání státu s církvemi. Způsob, který prosazuje pravicová vláda, je nespravedlivý a chaotický a v poškodí ČR. I přes opakované výzvy ČSSD dosud vláda vůbec nezveřejnila seznamy majetku, který by měl být v rámci církevních restitucí vydán.

ČSSD je proti vládnímu řešení majetkového vyrovnání s církvemi. Podívejte se na naše řešení!

STÁHNĚTE SI DOKUMENT!

ČSSD přináší první dílčí seznam majetků a pozemků, které mají být dle vládního návrhu církvím vráceny (VIZ NÍŽE KE STAŽENÍ).

Profil autora
Jan Mládek
Ing. Jan Mládek, CSc.
Blogy autora Jan Mládek
Názory a komentáře autora Jan Mládek
Podobná témata
  • J. Mládek: Úprava limitů neznamená okamžité rozšíření těžby hnědého uhlí

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek dnes představil čtyři varianty řešení problematiky územních limitů těžby hnědého uhlí. Navržené možnosti budou diskutovány v rámci Rady hospodářské a sociální dohody (tripartity), poté bude materiál předložen vládě.

• J. Mládek jednal se zástupci města Sokolov a odboráři těžební společnosti Sokolovská uhelná

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek se 22. ledna 2015 setkal v Sokolově s náměstky hejtmana Karlovarského kraje Evou Valjentovou a Martinem Havlem, starostou Sokolova Janem Pickou a zástupci těžební společnosti Sokolovská uhelná a hornických odborů.

• J. Mládek odsoudil fundamentalismus, ČR podporuje dialog s islámskými zeměmi

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek v rámci 25. schůze Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR vystoupil s projevem na téma rizik terorismu a fundamentalismu v České republice.

• Zrušit limity uhlí úplně? Není tu politická vůle

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek v rozhovoru pro regionální Deník. Prolomit limity, za kterými se ukrývá hnědé uhlí na severu Čech včetně možného bourání obcí, nebo nechat uhlí tam, kde je? Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO) do konce března na vládu předloží surovinovou koncepci, která počítá se dvěma možnostmi: posunutím limitů jen na Dole Bílina (vlastní ČEZ) a částečným posunutím limitů také v lomu ČSA (vlastní Severní energetická), ovšem při zachování obce Černice a Horní Jiřetín. Vítězí zatím první varianta. Podrobnosti o uhlí, ale také o tom, proč by v Česku mohl vzniknout kvůli dostavbě jaderných elektráren jakýsi „ČEZ 2“, prozrazuje v rozhovoru pro regionální Deník ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek (ČSSD).

• J. Mládek navštívil tři letecké podniky a jednal s Asociací leteckých výrobců

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek dnes navštívil tři moravské výrobce letecké techniky, společnosti Evektor Kunovice, Aircraft Kunovice a ZLIN AIRCRAFT Otrokovice. Jednal rovněž s představiteli Asociace leteckých výrobců.

Archiv novinek

• Jan Keller

29.01.2015 Podle britského premiéra Davida Camerona znamená vítězství levicové Syrizy v řeckých... (přečteno 43×)

• Alena Gajdůšková