Co vládá tají aneb jaký církevní majetek plánuje vydat? Podívejte se!

28.06.2012 Sociální demokracie zásadně odmítá vládní řešení majetkového vyrovnání státu s církvemi. Způsob, který prosazuje pravicová vláda, je nespravedlivý a chaotický a v poškodí ČR. I přes opakované výzvy ČSSD dosud vláda vůbec nezveřejnila seznamy majetku, který by měl být v rámci církevních restitucí vydán.

ČSSD je proti vládnímu řešení majetkového vyrovnání s církvemi. Podívejte se na naše řešení!

STÁHNĚTE SI DOKUMENT!

ČSSD přináší první dílčí seznam majetků a pozemků, které mají být dle vládního návrhu církvím vráceny (VIZ NÍŽE KE STAŽENÍ).

Profil autora
Jan Mládek
Ing. Jan Mládek, CSc.
Blogy autora Jan Mládek
Názory a komentáře autora Jan Mládek
Podobná témata
  • Vláda schválila Aktualizaci státní energetické koncepce

Členové vlády ČR na svém dnešním jednání schválili podobu dlouho očekávané Aktualizace státní energetické koncepce, která je klíčovým státním strategickým dokumentem v oblasti energetiky. Dokument dává strategické zadání pro rozvoj české energetiky na dalších 25 let.

• Ministr Jan Mládek podpořil další americké investice v ČR a vyzdvihl český letecký a kosmický průmysl

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek pokračuje v klíčových setkáních na své zahraniční cestě ve Spojených státech. S představiteli americké administrativy jednal o dalším rozvoji vzájemné hospodářské spolupráce a transatlantických vztazích. Ministr rovněž vystoupil na prestižní Atlantické radě a jednal s představiteli Světové banky. V rámci oborově zaměřené prezentace upozornil na potenciál českého leteckého a vesmírného průmyslu.

• Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek v USA podpoří český letecký průmysl

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek dnes odlétá na čtyřdenní pracovní cestu do USA. Do Spojených států doprovodí ministra mise českých podnikatelů ze sektoru letectví. Ministr bude jednat s americkými investory a politiky a vystoupí na prestižním "Atlantic Council".

• Podnikatelé se mohou začít připravovat na čerpání prvních 17 miliard z OP PIK

Evropská komise včera finálně schválila Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK). Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO) jako řídící orgán programu proto dává českým podnikatelům co nejdříve k dispozici předběžné podmínky týkající se první vlny výzev OP PIK. MPO hodlá v první vlně vyhlásit 11 výzev s alokacemi ve výši 17,35 miliardy korun.

• OP PIK je první český program na období 2014 - 2020 schválený Evropskou komisí

Evropská komise (EK) prostřednictvím komisařky Cristiny Cratu schválila Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK). Operační program v gesci Ministerstva průmyslu a obchodu (MPO) se tak stal prvním českým operačním programem na programovací období 2014 – 2020 schválený EK.

Archiv novinek

Přehled všech blogů