Co vládá tají aneb jaký církevní majetek plánuje vydat? Podívejte se!

28.06.2012 Sociální demokracie zásadně odmítá vládní řešení majetkového vyrovnání státu s církvemi. Způsob, který prosazuje pravicová vláda, je nespravedlivý a chaotický a v poškodí ČR. I přes opakované výzvy ČSSD dosud vláda vůbec nezveřejnila seznamy majetku, který by měl být v rámci církevních restitucí vydán.

ČSSD je proti vládnímu řešení majetkového vyrovnání s církvemi. Podívejte se na naše řešení!

STÁHNĚTE SI DOKUMENT!

ČSSD přináší první dílčí seznam majetků a pozemků, které mají být dle vládního návrhu církvím vráceny (VIZ NÍŽE KE STAŽENÍ).

Profil autora
Jan Mládek
Ing. Jan Mládek, CSc.
Blogy autora Jan Mládek
Názory a komentáře autora Jan Mládek
Podobná témata
  • Cesta k dohodě byla poměrně dlouhá

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek v rozhovoru o jednání s jihokorejskou firmou Nexen.

• J.Mládek pro Hospodářské noviny: Je možné, že Temelín dostaví státní firma

Nový ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek vstoupil do funkce poměrně rázně. Vyměnil několik náměstků i šéfa CzechInvestu. Vložil se do vyjednávání o výstavbě Amazonu v Brně a Dobrovízi a na půdě Evropské unie hned začala vyjednávání o nových klmaticko-energetických cílech pro rok 2030. Dvě témata ale stále na vyřešení čekají - prolomení těžebních limitů a dostavba Temelína. „Bavíme se o elektrárně za 200 až 300 miliard korun a to může ovlivňovat i makroekonomická čísla České republiky,“ říká k případné podpoře jádra v rozhovoru pro HN.

• J.Mládek v Interview ČT24: Energetická bezpečnost země je zajištěna
  • J.Mládek: Snižujme administrativní zátěž podnikatelů!

Vážená paní předsedající, vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, předkládaná novela živnostenského zákona byla zpracována s cílem pokračovat ve zlepšování podnikatelského prostředí v České republice dalším snižováním administrativní zátěže podnikatelů.

• Jan Mládek oznámil rezignaci na členství v dozorčí radě České pošty, s.p.

S ohledem na očekávané jmenování ministrem vlády ČR oznámil místopředseda dozorčí rady České pošty, s.p., Ing. Jan Mládek, CSc., na jejím dnešním jednání svoji rezignaci. Ministr vnitra Martin Pecina z pozice zakladatele České pošty, s.p., převzal rezignační dopis s tím, že jmenování nového člena dozorčí rady bude na novém ministrovi vnitra.

Archiv novinek

Přehled všech blogů